Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.


 

Registrace 5 % sleva

Doprava kurýrem zdarma na kotlíkové soupravy, zabijačkové soupravy, kotlíky

 


 

 


Zabijačkové  a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce

Zabijačkové soupravy

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

 

Smaltovaný kotlík 13 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 13 L + stojan s kladkou VAR

 

 

Nerezový kotlík 10 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 10 L + stojan s kladkou VAR

 

Nerezový kotlík 28 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 28 L + stojan s kladkou VAR

 

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

 

Měděný kotlík 30 l + Teleskopická trojnožka

Měděný kotlík 30 l + Teleskopická trojnožka

 

Kotlík na ryby 13 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 13 L + trojnožka s kladkou

 

Luxusní kotlíkové soupravy

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

 

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

 

Hořáky pod kotle

Hořáky pod kotle

 

 

Velký smaltovaný kotlík 50 L

Velký smaltovaný kotlík 50 L

 

Servírovací dřevěné podnosy

Servírovací dřevěné podnosy

 

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

 

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO

+ 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 1 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 


Nerezový kotlíkový set 31 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 31 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 


Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

 

 

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

 

Grilovací sady

Grilovací sady

 

 

Partneři:

Slevy, akce a výprodej zboží

Slevy, akce, výprodeje zboží a služeb

WWW.IKOTLIKY.CZ


Ochrana osobních údajů e-shopu kotlikynagulas.cz
  1. Společnost HODO, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 10559/24, Bratislava 821 06, IČO 50210734, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 109735 / B Slovenská Republika (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno enet corp, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravce Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy
    • Prepravca Direct Parcel Distribution SK s.r.o. Technická 7, 821 04 Bratislava
    • Externá účtovná spoločnosť SINERSA s.r.o. Hálova 18, 851 01 Bratislava
    • Externá účtovná spoločnosť FINERSA s.r.o. Hálova 18, 851 01 Bratislava

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@kotlikynagulas.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky kotlikynagulas.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.