Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.


 

Registrace 5 % sleva

Doprava kurýrem zdarma na kotlíkové soupravy, zabijačkové soupravy, kotlíky

 


 

 


Zabijačkové  a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce

Zabijačkové soupravy

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

 

Smaltovaný kotlík 13 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 13 L + stojan s kladkou VAR

 

 

Nerezový kotlík 10 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 10 L + stojan s kladkou VAR

 

Nerezový kotlík 28 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 28 L + stojan s kladkou VAR

 

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

 

Měděný kotlík 30 l + Teleskopická trojnožka

Měděný kotlík 30 l + Teleskopická trojnožka

 

Kotlík na ryby 13 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 13 L + trojnožka s kladkou

 

Luxusní kotlíkové soupravy

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík

 

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

 

Hořáky pod kotle

Hořáky pod kotle

 

 

Velký smaltovaný kotlík 50 L

Velký smaltovaný kotlík 50 L

 

Servírovací dřevěné podnosy

Servírovací dřevěné podnosy

 

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

 

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO

+ 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 1 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 


Nerezový kotlíkový set 31 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 31 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 


Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

 

 

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

 

Grilovací sady

Grilovací sady

 

 

Partneři:

Slevy, akce a výprodej zboží

Slevy, akce, výprodeje zboží a služeb

WWW.IKOTLIKY.CZ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas HODO, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 10559/24, Bratislava 821 06, IČO 50210734, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 109735 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů