Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)
Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)
Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)
Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C
Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C
Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C
Smaltovaný kotlík 13 L + stojan s kladkou VAR
Nerezový kotlík 10 L + stojan s kladkou VAR
Nerezový kotlík 28 L + stojan s kladkou VAR
Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR
Měděný kotlík 30 l + Teleskopická trojnožka
Kotlík na ryby 13 L + trojnožka s kladkou
Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík
Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík
Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + antikorový kotlík
Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + měděný kotlík
Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)
Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)
Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků
Kotlíkový gulášový set 39 VARIO
+ 2 servírovacie kotlíky zdarma!
Nerezový kotlíkový set 31 VARIO
Kotlíkový gulášový set 45 VARIO
Kotlíkový gulášový a grilovací set Garden party
Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek
Úvod » CHILLI - PAPRIKA » Krémy, Pasty z papriky » Paprikový krém do guláše MIX 160 G
|
Číslo produktu / Název zboží: |
|
| |
---|---|---|---|---|
![]() |
151 Speciální sladký krém do guláše |
skladem
|
naše cena 89 Kč | |
![]() |
152 Speciální štiplavý krém do guláše |
skladem
|
naše cena 89 Kč |
Balení obsahuje:
1 x Speciální sladký krém do guláše 160 g.
1 x Speciální štiplavý krém do guláše 160 g.
Složení:
Surová sladká paprika, pritamin pepř, sůl, cibule, rajčatový protlak, cukr, koření, jedlé kyseliny (kyselina citronová, konzervant (K-sorbát).
Nutriční hodnoty (g / 100 g) Energie: 226 kJ (54 kcal) / 100 g
Protein: 2,40
Tuk: 1,72
Sacharidy: 5,07
Nasycené mastné kyseliny: 0,23
Cukr: 3,99
Vláknina: 4,40
Škrob: 1,08
Sodík: 3,69
Vyrobeno v Maďarsku
Pěstovaná v regiony Kalocsa, Maďarsko
Doma mletá paprika
Výrobce: Chili-Trade Paprika Manufaktura Kft.
ISO 9001, s použitím systému HACCP